Cases


Jeg har arbejdet med forskellige kunder og opgaver i forløb om bæredygtighed.

Nedenfor kan du læse om et udpluk af dem.

Udvikling af første CSR-rapport

Nonbye designer, udvikler og producerer visuelle kommunikationsløsninger for virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher.

Nonbye vil gerne kombinere det at drive en sund og innovativ virksomhed med at tage ansvar for samfundet.  Derfor har de besluttet at lave sin første CSR-rapport for at samle op på, hvor de er, og hvor de skal hen.


Min opgave er at rådgive virksomheden om bæredygtighed og hjælpe med udfærdigelsen af CSR-rapporten, der er funderet i FNs Verdensmål.

Rapporten kan læses her: CSR rapport | Nonbye

Adm. direktør, Lars Nonbye, kan kontaktes for reference.


Verdensmålsprofil og CSR-rapport

Min opgave var at designe en række workshops til inddragelse af medarbejdere for at finde frem til de mest relevante Verdensmål, som virksomheden kan arbejde videre med. Herunder også at kortlægge allerede implementerede bæredygtighedstiltag og idéudvikling til kommende.

Hele processen sammenfattes i virksomhedens første CSR-rapport.

Bæredygtighedsprofil

Virksomheden ønsker at undersøge, hvordan de kan arbejde strategisk med bæredygtighed. Hvordan finder man måder at gøre en forskel, der taler sammen med virksomhedens værdier og kerneforretning? Og hvad kan man gøre som advokatvirksomhed?

Med udgangspunkt i FNs Verdensmål finder vi frem til den rette vision, nogle relevante målsætninger og sætter handling på det hele.

Mere bæredygtig højskole

"Vi har på Aarhus Børnehøjskole været yderst tilfredse med og glade for samarbejdet med ’bæredygtig nu’, som i perioden februar-april 2020 var med til at sætte spot på bæredygtighed og bæredygtig omstilling i vores driftsorganisation. Tomas’ handlingsorienterede tilgang til arbejdet, var en berigelse i en ellers travl hverdag. Han evnede hurtigt at sætte sig ind i vores organisation, de særlige kendetegn ved vores drift og målgruppe og vigtigst af alt, var han super dygtig til at pege på de områder, hvor vi allerede gør en positiv forskel, og hvor vi nemt kan implementere yderligere bæredygtige løsninger. Vi kan derfor på det varmeste anbefale et samarbejde med ’bæredygtig nu’.


Thomas Krøyer

Forstander, Aarhus Børnehøjskole

Udvikling af ambassadørkorps

Arla Fonden arbejder gennem maddannelsesaktiviteter som MADlejr på at inspirere børn og unge til gode og bæredygtige madvaner. Jeg deltog i et projekt, der var i sine tidligste faser, og hvor fonden ønskede at udvikle et nyt ambassadørkorps af engagerede mennesker omkring fonden. Målet med korpset af frivillige er at bidrage til at udbrede kendskab til Arla Fonden og fremme fondens formål


"Tomas var utroligt hurtig til at sætte sig ind i vores organisation og opgaven. Hans store erfaringer kom projektet til stor gavn helt fra opstart og til afrunding af projektet, og Tomas leverede et godt produkt til den aftalte tid"


Sanne Vinther

Direktør, Arla Fonden

Overblik over certificeringer

For Continuz har jeg løst en opgave med at få overblik over en række forskellige certificeringer inden for tekstiler. Cradle2Cradle, GOTS, Fair Wear - der er mange forskellige om budet, men hvordan er de i forhold til hinanden? Og hvordan kan man kommunikere om de forskellige certificeringer?

Kontakt

Tomas Hemmer-Hansen

100843778_857498448088977_5562704984509775872_n

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes